Vill du jobba hos oss?

Den digitala världen är full av affärsmöjligheter – något som är lätt att missa när man dagligen arbetar med att ta fram nya kreativa lösningar. På Winston försöker vi att hela tiden se till nyttan, både för våra kunder och för deras kunder. Det betyder att vi alltid måste vara strategiska och snabbfotade, pålästa och prestigelösa, nyfikna och ansvarsfulla.

Tycker du att de kraven stämmer på dig? Inspireras du av utmaningen att allt kan mätas? Vill du jobba på Sveriges kanske trevligaste webbyrå? I så fall är du hjärtligt välkommen att skicka en intresseanmälan med CV och arbetsprover till oss.

Läs mer om aktuella tjänster nedan!

Gränssnittsutvecklare

Vi söker en vass gränssnittsutvecklare med några års arbetslivserfarenhet. Ett plus är om du kunnig inom semantik och tillgänglighet. Vi ser också gärna att ditt intresse för modern webutveckling kan bidra till den tekniska utvecklingen och arbetsprocessen på Winston.

Läs mer om tjänsten Gränssnittsutvecklare

Digital projektledare

Som projektledare har du det övergripande affärs- och projektledningsansvaret för dina kunder. Du skapar, bygger och förvaltar kundrelationen, och du driver kundens digitala utveckling. Du svarar för att kvaliteten i projekt och leverans lever upp till kundens förväntningar, och för att han eller hon får den nytta och service som förväntas.

Läs mer om tjänsten Digital projektledare

.Net-utvecklare

Vi letar efter dig som är webbutvecklare med några års arbetslivserfarenhet. Du har lätt för att samarbeta och vill gärna arbeta kundnära med såväl små som stora komplexa utvecklingsprojekt.

Läs mer om tjänsten .Net-utvecklare