Vill du jobba hos oss?

På Winston är stämningen, samarbetet och humorn lika viktig som de lösningar vi levererar till våra kunder. I våra uppdrag försöker vi hela tiden se till nyttan, både för våra kunder och deras kunder. Det betyder att vi alltid måste vara strategiska och snabbfotade, pålästa och prestigelösa, nyfikna och ansvarsfulla.

Tycker du att detta stämmer på dig? Inspireras du av att bli en i gänget, och bidra till att hitta nya möjligheter som ökar både affärsnyttan och användarnyttan? Är frihet under ansvar viktigt för dig? I så fall är du hjärtligt välkommen att skicka en intresseanmälan med CV och arbetsprover till oss!

Läs mer om aktuella tjänster nedan!

UX Designer

Drivs du av att ta fram koncept och lösningar som gör användare glada och på så sätt gör skillnad för kunderna? Då kan jobbet som UX Designer på Winston absolut vara något för dig!

Läs mer om tjänsten UX Designer

Gränssnittsutvecklare

Vi söker en vass gränssnittsutvecklare med några års arbetslivserfarenhet. Ett plus är om du kunnig inom semantik och tillgänglighet. Vi ser också gärna att ditt intresse för modern webutveckling kan bidra till den tekniska utvecklingen och arbetsprocessen på Winston.

Läs mer om tjänsten Gränssnittsutvecklare

Digital projektledare

Som projektledare har du det övergripande affärs- och projektledningsansvaret för dina kunder. Du skapar, bygger och förvaltar kundrelationen, och du driver kundens digitala utveckling. Du svarar för att kvaliteten i projekt och leverans lever upp till kundens förväntningar, och för att han eller hon får den nytta och service som förväntas.

Läs mer om tjänsten Digital projektledare

.Net-utvecklare

Vi letar efter dig som är webbutvecklare med några års arbetslivserfarenhet. Du har lätt för att samarbeta och vill gärna arbeta kundnära med såväl små som stora komplexa utvecklingsprojekt.

Läs mer om tjänsten .Net-utvecklare