Vill du jobba hos oss?

På Winston är stämningen, samarbetet och humorn lika viktig som de lösningar vi levererar till våra kunder. De är nämligen beroende av varandra. Hos oss kommer alltid trivseln på jobbet och den personliga utvecklingen först, eftersom trygghet och glädje på arbetsplatsen är en förutsättning för att göra ett bra jobb. När vi startade Winston 2003 bestämde vi därför att jobbet ska anpassas efter livet, inte tvärtom.

På Winston tittar vi redan idag på morgondagens digitala ekosystem för att framtidssäkra våra lösningar. Vi välkomnar därför alltid kreativa medarbetare med nya idéer. Hos oss finns det utrymme att pröva sig fram – kanske är detta ett av skälen till att de som jobbar hos oss ofta blir kvar, i en bransch där rörligheten annars är hög. Vi har en platt organisation där du får utvecklas genom ett ökat ansvar, mer kunskap och större uppdrag.

Självklart har vi kollektivavtal – en trygghet för både dig som jobbar här och för Winston som arbetsgivare. Läs mer om kollektivavtal här.

Inspireras du av att bli en i gänget och bidra till att hitta nya möjligheter som ökar både affärsnyttan och användarnyttan? Är teamwork och frihet under ansvar viktigt för dig? I så fall är du hjärtligt välkommen att skicka en intresseanmälan med CV och arbetsprover till oss!

Läs mer om aktuella tjänster nedan!

UX Designer

Drivs du av att ta fram koncept och lösningar som gör användare glada och på så sätt gör skillnad för kunderna? Då kan jobbet som UX Designer på Winston absolut vara något för dig!

Läs mer om tjänsten UX Designer

Gränssnittsutvecklare

Vi söker en vass gränssnittsutvecklare med några års arbetslivserfarenhet. Ett plus är om du kunnig inom semantik och tillgänglighet. Vi ser också gärna att ditt intresse för modern webutveckling kan bidra till den tekniska utvecklingen och arbetsprocessen på Winston.

Läs mer om tjänsten Gränssnittsutvecklare

Digital projektledare

Som projektledare har du det övergripande affärs- och projektledningsansvaret för dina kunder. Du skapar, bygger och förvaltar kundrelationen, och du driver kundens digitala utveckling. Du svarar för att kvaliteten i projekt och leverans lever upp till kundens förväntningar, och för att han eller hon får den nytta och service som förväntas.

Läs mer om tjänsten Digital projektledare

.Net-utvecklare

Vi letar efter dig som är webbutvecklare med några års arbetslivserfarenhet. Du har lätt för att samarbeta och vill gärna arbeta kundnära med såväl små som stora komplexa utvecklingsprojekt.

Läs mer om tjänsten .Net-utvecklare