Flexibel webb för norska och svenska investerare

2016.10.04

En flexibel webbplats, anpassad till aktuella kampanjer och med möjligheter att snabbt mäta användarnas beteende. Det blev resultatet när Winston designade om webbplatsen för det svensk/norska företaget Kameo, som arbetar med lånebaserad crowdfunding.

– Företagare och fastighetsutvecklare vänder sig till Kameo för att få investerare till sina projekt – begreppet lånebaserad crowdfunding innebär att flera investerare går in med delar av den totala summan. Vår utmaning var att skapa en webbplats som går att anpassa efter deras digitala marknadsföring och där det är lättare att dirigera besökarna, säger Pontus Björlin, Art Director på Winston.

Winstons lösning blev en webb indelad i olika block med olika typer av innehåll, och som på så vis lätt kan anpassas efter Kameos behov för den specifika sidan.

– Vi anpassade också den grafiska profilen efter ett mer flexibelt publiceringssätt. Dessutom arrangerade och ledde vi samarbetet med en proffsfotograf, för att få ett bättre, tydligare och bredare bildmaterial.