Du är här: Hem > Vårt erbjudande >

Digital byrå med certifierade Umbraco-utvecklare

Publicerad:

Winston erbjuder skräddarsydda lösningar i Umbraco, utvecklade av våra erfarna och certifierade systemutvecklare.

Vi har utvecklat webbplatser med Umbraco som CMS sedan 2007. Det har gett oss en god produktkännedom och en stor trygghet med att jobba i systemet.

Umbraco är för oss ofta en självklar rekommendation till våra kunder. Då Umbraco utvecklas Open Source (är gratis) så är det ett mycket kostnadseffektivt alternativ som fortfarande har de flesta funktionaliteter som önskas. Det är en starkt etablerat CMS i .NET som har ett stort antal utvecklare globalt som är med och bidrar till systemets utveckling.

Med våra certifierade systemutvecklare så har vi bred kompetens och erfarenhet med att bygga siter i Umbraco. Vi arbetar ofta med etablerade plugins som Umbraco Forms och har också erfarenhet av Umbracos egna cloud-lösning Umbraco Cloud, som är en väldigt flexibel och kostnadseffektiv hostinglösning.

Vi har även migrerat flertalet webbplatser från den tidigare versionen Umbraco 7 till den nyare versionen Umbraco 8 som, bland många stora förbättringar, nu även har multispråkstöd för 1:1-relation integrerat direkt i CMS:et.

Kontakta oss

Vill du veta mer om hur det är att göra ett Umbraco-projekt tillsammans med oss? Kontakta oss.